Study guides

Q: How many seconds in 5 min?

Write your answer...

Submit

Related questions

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

60 seconds = 1 minute so 60 x 5= 300 seconds in 5 minutes.

327 seconds.

36 seconds is 36/60 minutes = 3/5 minute = 0.60 minutes5 min 30 sec = 5.6 mins, or 5 and 3/5 minutes

60 seconds = 1 minute → 5 min 8 sec = 5 8/60 min = 5 + (8 ÷ 60) min ≈ 5.133 min

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

5 minutes and 15 seconds.

10 Min's - 5 Min's = 5 Min's - 50 Sec's = 4 Min's 10 Sec's - 15 Sec's = 3 Min's 55 Sec's 3 Minutes and 55 Seconds. ------------------- Interesting math, but the correct answer is still 4 minutes, 25 seconds. Why did you subtract the 15 seconds instead of adding it??

60 sec = 1 min. 60 x 5 = 300sec + 50 sec = 350sec

1,740 seconds.

330 seconds

540 seconds

420 seconds

180 seconds.

246 seconds

120 seconds.

how many seconds are there in 30 mins.?

there are 4,920 seconds in 1 hour 22 min.

4 min 46 seconds

2,700 seconds are in 45 min.

There are 60 seconds in a min. Therefore 16 mins will have 16*60 seconds in it ..... I will let you do the multiplication.

1 min = 60 s 1 hr = 60 min So 1 hr = 3600 s 5hr = 18,000 s and 30 min = 1800 s. Then 5 hr and 30 min = 19,800 seconds.

60

60

3120 seconds.

People also asked